Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Hip Havenkwartier In Deventer Krijgt Nieuwe Impuls Met Bouw Van 23 Dure Koopappartementen

Hip Havenkwartier in Deventer krijgt nieuwe impuls met bouw van 23 dure koopappartementen

De luxe appartementen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject 'De Handelskade'

Het Havenkwartier in Deventer krijgt een nieuwe impuls met de bouw van 23 dure koopappartementen. De appartementen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject 'De Handelskade' en worden gebouwd aan de Handelskade, op de plek waar vroeger het pakhuis van Schuttelaar & Vinke stond.

De appartementen zijn ontworpen door AWG Architecten en variëren in grootte van 80 tot 160 vierkante meter. Ze hebben allemaal een balkon of terras en sommige hebben zelfs een eigen parkeerplaats.

De prijzen van de appartementen beginnen bij 450.000 euro

De prijzen van de appartementen beginnen bij 450.000 euro. De verkoop is inmiddels gestart en er zijn al enkele appartementen verkocht.

Het Havenkwartier is een populaire wijk in Deventer, met veel winkels, restaurants en cafés. Het ligt ook vlak bij het centrum van de stad.

De bouw van de appartementen start naar verwachting in het voorjaar van 2024

De bouw van de appartementen start naar verwachting in het voorjaar van 2024. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2025.

De komst van de nieuwe appartementen is een welkome aanvulling voor het Havenkwartier. Het project draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de wijk en maakt het aantrekkelijker voor nieuwe bewoners.


Komentar